torstai 9. huhtikuuta 2015

Ulkoilua ja pihalla "sisustamista"

Jostain kumman syystä kaikenlainen ulkoilu, leipominen ja jopa vessän pöntön kiillottaminen tuntuu aivan super tärkeeltä ja mahtavalta keksinnöltä silloin kun pitäisi tehdä esimerkiksi kouluhommia. Luulen, että moni muukin on kokenut tämän saman ongelman. Minulla on siis ammattikorkeakoulu viimeistä vaille valmis. Aikaisemassa tekstissäni mainitsinkin jo, että toukokuussa lähden työharjoitteluun, jonka jälkeen valmistun.. ainoana esteenä valmistumiselleni on se, että minulla on opinnäytetyö vielä kesken ja aika pahasti, vaikka ensimmäinen valmis versio pitäisi lähettää kahden viikon sisällä. Opparin keskeneräisyydestä on helppo "syyttää" lasta, joka ei anna mun kirjoittaa, koska hänen perässä on juostava ympäri taloa ja kiellettävä joka asiasta. Tottahan se on, että pian 1- vuotiaan pojan perässä saa mennä joka paikkaan, mutta kyllä se täysin omaa syytäni on, että opinnäytetyön kirjoittaminen vaihtuu "parempaan" tekemiseen silloinkin kun pikkumuru on päiväunilla.

Hmm.. siis ulkoilemaan ja pihalle "sisustamaan"! ;) Tänään sisustaminen pihalla vaan jäi alkutekijöihinsä kun ei kovan tuulen vuoksi kyennyt touhumaan enempää, mutta onneksi tulee uusia keväisiä päiviä.

Voihan sitä pihallakin sisustaa, jos siltä tuntuu! ;) Meidän pihalla oiskin sitä laittamista ja tekemistä, että ei oikein tiedä mistä alottas.. etenkään kun niistä kukista ei ymmärrä yhtään mitään, mutta onneks kesään on vielä aikaa, joten ei(kai) niille vielä tarvii mitään tehdä. Tosiasiassa meidän pihapiiri on se minkä takia alunperin suostuin tämän paikan ostamaan. Kesällä paikka loistaa kukkaloistossa ja syksyllä meillä pitäs olla ainakin omenoita, mustaviini-, punaviini- ja valkoviinimarjoja ja ties mitä ihan omasta takaa. (Jos ei tapahdu jotain käsittämättömän omituista.. No, jotta minua ei nyt ihan kokonaan täysin toivottomaksi tapaukseksi katsottaisi, täytyy kertoa, että kyllä minulla on kokemusta marjapensaiden hoidosta ja marjojen poimimisesta. ;)) Etenkin punaviinimarjat on mun herkkua, joten ainakin niitä lupaan hoitaa huolella ja rakkaudella!


Vielä täytyy vähän mainostaa, että jos on lastenvaunut hankinnassa tai mietinässä niin ehdottomasti suosittelen isopyöräisiä. Ne on niin helppo työntää missä vaan maastossa ja lisäksi ovat tyylikkään näköset! Täytyy kyllä rehellisesti myöntää, että meillä mies valitsi vaunujen renkaat, mutta ihmekös tuo sinällään on kun katselee miehiä ihailemassa uutta autoa, niin enemmän ne niitä autojenkin renkaita tai vanteita ihailee entä sitä muuta olemusta. Joka tapauksessa olemme olleet enemmän kuin tyytyväiset tähän kokonaisuuteen.

Ps. Sainhan minä lopulta kirjoitettua sitä opinnäytetyötäkin, joten nyt voi tyytyväisenä mennä nukkumaan. Hyvää yötä!

<3 Krisu


2 kommenttia:

  1. Se teidän pihapiiri on kyllä aivan mahtava:) toivottavasti munki unelma että oma talo jossain maalla toteutuu vielä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on vaik ei viel pääsekään täysin oikeuksiinsa. No, onneks kohta alkaa vihertää! Haaveet on luotu toteutettavaksi joten kyllä sullaki joskus on oma talo maalla, se voi tulla niin yllättäenki niinku tää meidän! :) <3

      Poista

Kiitos kommentistasi, ne piristävät aina!