tiistai 17. toukokuuta 2016

2v. synttärit

Sunnuntaina juhlittiin meidän touhukkaan pikkumiehen 2v. synttäreitä remontin keskellä, joten kalustus oli hyvin minimalistista. Itse syntymäpäivä oli jo huhtikuun loppupuolella, mutta koska useampi kummi oli ulkomailla toukokuun alkuun asti niin päätimme vähän siirtää juhlimista. Se olikin todella mukava kun kaikki viisi kummia sekä mummut ja papat pääsi yhtä aikaa juhlimaan. Lisäksi mukana juhlimassa oli muutama täti ja eno, joten vieraita riitti oikein mukavasti! Pikkumuru oli vähän ihmeissään kun jokaisella tulijalla oli lahja mukanaan, mutta mukavahan hänestä oli niitä aukoa.
Alun perin olin ajatellut, että synttäreille olisi kiva löytää jotain mintun ja valkoisen väristä koristetta. No, satuin sitten löytämään nämä pilvi ilmapallot ja samaan sarjaan kuuluvat servietit, joten en voinut vastustaa pilvi teemaa. Lopulta myös kutsukorteissa ja täytekakussa oli pilviä. Onhan se kerran vuodessa kiva vähän panostaa ja kun pilvet vain on niin herkullisen näköisiä. Lapsena haaveilin lentäväni niiden päällä ja syöväni niitä kuin hattaraa (jota muuten maistoin ensimmäisen kerran muistaakseni vasta yläasteella, enkä erityisemmin pitänyt sen mausta! ;))
Tarjolla oli täytekakku, jonka sisälle tein itse mansikkahillon ja raparperikiisselin. Lisäksi sisällä oli kermavaahtoa. Päällä on hennon mintun väriseksi värjättyä kermavaahtoa ja sokerimassasta tehdyt pilvet sekä raastettua valkosuklaata. Täytekakku on aina se pienoinen stressin aihe ennen juhlia. Itse olen tehnyt elämäni aikana enintään 10 täytekakkua, joista tämä oli mielestäni ensimmäinen, joka maistui hyvälle. Harjoittelemista siis riittää vielä paljon! 

Lisäksi tarjolla oli:
 • mini pätkis kuppikakkuja
 • rocky roadii (joka sisälsi tummaa suklaata, maitosuklaata, piparmintun makusii vaahtokarkkeja, susu paloja, kuivattuja karpaloita ja jugurttirusinoita. Lisäksi päällä oli muutama sininen eläinkarkki ja valkosuklaa raitoja.)
 • coctail piirakoita ja munavoita
 • kanasalaattia
 • ruissipsejä
 • kasvisjuna ja dipit (Junan vaunut on tehty paprikoista ja renkaat tuorekurkku viipaleista. Renkaat vähän ehti kylmettyä kun tein vaunun valmiiksi jo edellisenä iltana, mutta täytin juuri ennen tarjoilua. Junan alla oleva junarata on tehty lakumaton paloista.)

Toinen niin tosissaan puhaltaa kynttilöitä, että silmätkään ei pysy auki


Viimeinen kuva on otettu synttärijuhlien jälkeisenä päivänä puolen päivän jälkeen. Tästä kuvasta näkee, kuinka paljon enemmän valoa tuo oviaukko tuo meidän olohuoneeseen, etenkin kun päivä on pidemmällä ja aurinko pääsee paistamaan suoraan ovista sisään. Kuvassa näkyy myös synttäreiden tarjoilupöytinä toimineet pöydät, jotka löytyivät ulkorakennuksesta. Etenkin tuohon pienempään aarteeseen ihastuin!

Tästä voit käydä vielä katsomassa miltä pikkumurun 1v. synttärit näyttivät vuosi sitten.

<3 Krisu


1 kommentti:

 1. Harrah's Resort SoCal: 2022 Calendar - JM Hub
  Calendar 거제 출장안마 · Harrah's Resort SoCal 2021 · 강원도 출장마사지 Harrah's Resort SoCal 2021 제주 출장샵 · Harrah's Resort 거제 출장샵 SoCal 2022 · Caesars Travel Agents Travel Agents · Travel 전주 출장마사지 Agent Awards 2021

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne piristävät aina!