sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Pikkumurun 1v. synttärit

Nyt on vihdoinkin aikaa vähän huokaista ja kirjoitella blogiinkin (ainaki näin Suomi -Tanska pelin erätauolla ;)).

Meidän pikkumuru täytti huhtikuun loppupuolella 1 vuotta, mutta koska äiti oli Saksan reissulla niin synttäreitä juhlittiin sitten vappuna. (Tais mennä hyvä äiti -palkinto sivu suun, koska en ollu ainoan lapsen ensimmäisenä syntymäpäivänä paikalla! ;) no, onneks sitä hyvää äitiyttä ei pelkästään synttäreillä mitata). Juhlimassa oli mukana iso porukka.. oli mamma ja mummu, pappoja, tätejä ja enoja sekä tietysti kaikki kummitkin. Lisäksi saatiin sattumalta samaksi viikonlopuksi ihania vieraita Kokkolasta asti, joten menoa ja meininkiä riitti sekä ennen kaikkea meillä kaikilla oli niin mukavaa.. :)
Minusta on tosi mukavaa järjestää juhlia, etenkin lasten juhlia. Nyt ensimmäistä kertaa kun sain järjestää omalle pojalle syntymäpäiväjuhlat, halusin tietenkin valita teema -värit, jotka varmasti näkyvät kuvista ilman että tarvitsee erikseen luetella. Juhlia tulee järjestettyä sen verran harvoin, että kyllä niihin kerran vuodessa saa vähän panostaa.. vaikka lopulta aika loppu kesken näidenkin juhlien järjestelyssä eikä lopulliseen tavoitteeseen täysin päästy, mutta tämä olikin vasta ensimmäinen harjoituskerta! ;)

Edellisestä kuvasta näkyy myös meidän keittiön lamppu, jonka mieheni kävi kaivamassa autotallista. Näin vanhassa talossa ei ole pistorasioita kovinkaan monta, joten saa aina vähän mielikuvitusta ja jatkoroikkaa käyttää jos haluaa jonnekin valoa tai sähköä.. Itse asiassa tämän tyyppiset valaisimethan ovat sisustuslehdistä päätellen viimeisintä huutoa, joten olemme hyvin ajan tasalla! (Onneksi tämän talon perheen päällä ja varapäällä on yhtä outo sisustusmaku, joten tässä asiassa harvemmin tulee ristiriitaa. ;))
Kakusta en siinä hässäkässä saanut kovin ihmeellistä kuvaa. Pikkumuru oli onnessaan kun sai itse heilutella kakkulapiota, mutta lopulta isin piti vähän auttaa että saatiin pieni palanen lautaselle. Lisäksi vapun kunniaksi täytyi olla myös simaa ja munkkeja tarjolla joten munkkeja saikin leipoa hiki hatussa vappua edeltävänä päivänä.Onnellinen pikkumuru potkutteli koko seuraavan päivän uudella mopolla, jossa on kultaiset vanteetkin. ;)

Huomenna sitten starttaa mun työharjoittelu. Huh, kun vähän meinaa pelottaa uus työpaikka, mutta varmasti tuun tykkäämään kunhan pääsee asettuu taloksi!

Reipasta alkavaa viikkoa kaikille! :)

<3 Krisu

2 kommenttia:

 1. Onnea ihanalle murulle <3 Ihana myös tämä sun blogi!
  t. Saija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkumuru kiittää ja kumartaa! <3 Ja kiitos, mukava kuulla positiivista palautetta blogista. Onhan tässä vielä kehittämistä, mutta kaikki ajallaan! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, ne piristävät aina!