tiistai 5. huhtikuuta 2016

Smoothie flunssan karkoitukseen

Täällä ollaan päästy taas vaihteeksi tutuiksi kevätflunssan kanssa, mutta tänään päätin hankkiutua siitä eroon! ;) Erityisesti mustaherukkaa pidetään hyvänä flunssalääkkeenä, koska siinä on hyvin paljon C-vitamiinia, mutta ei punaherukkaakaan huono vaihtoehto ole. Yleensä flunssaa karkotetaan juomalla kuumaa mustaherukka- tai punaherukkamehua, johon on lisätty esimerkiksi hunajaa. Itse en kuitenkaan ole kovin suuri mehujen ystävä, joten sain hyvän tekosyyn tehdä flunssan parantavaa smoothieta. (Vaikka smoothien tekoon ei kyllä tarvitse edes tekosyytä, nehän ovat terveellisiä välipaloja!)


Punaherukka-vadelma-minttu smoothie

Runsaasti punaherukoita
Vähän vadelmia
Kourallinen tuoreita mintun lehtiä
Sopivasti turkkilaista jugurttia
Lusikallinen hunajaa
(Tarvittaessa loraus maitoa)

Sekoita kaikki ainekset hyvin tehosekoittimessa ja NAUTI!


Jos nyt sattuu käymään niin hassusti, että tämä flunssa ei lähde tällä smoothiella niin täytyy seuraavaksi kokeilla smoothieta mustaherukasta tai tyrnimarjasta. Eiköhän näillä keinoilla olla tämä matsi kohta voitettu! :D

<3 Krisu


4 kommenttia:

  1. Smoothiet on kyl hyviä välipaloja ilman flunssaaki, mutta ei huono flunssan karkotustakaa aatellen :) Mun konstit flunssan karkotukseen on aloe vera, hunaja ja juurikin "mustaherukkamehu".

    VastaaPoista
  2. Jos ei tällä flunssa lähde, niin glögiä kehiin! :D Et usko, mutta kyllä vain! Liekö inkivääri ja muut mausteet, mitkä luonnonlääkkeenä toimivat mutta joulun aikaan sain flunssan karkoitettua glögillä. Nyt se on meinannut iskeä useaan otteeseen ja olen selkä vääränä kaupasta kantanut lasipullossa olevaa Marlin glögiä - mun onnekseni se on ollut poistossa 0,5e/pullo. Nyt se kyllä tulee pian korvista ulos ja varmaan myyjäkin katsoo jo aika kieroon näitä mun pääsiäis-vappu-glögeja :D Mutta on toiminut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAHA. :D Aika yllättävää mut kylhän se voi olla mahdollist et glögilläkin flunssa lähtee. Pitäisköhän se iteki alkaa sit kantaa sitä tarjous glögii kaupasta. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi, ne piristävät aina!