maanantai 4. huhtikuuta 2016

Remonttikuulumiset

Näin huhtikuussa alkaa jo olla toivoa, että joskus tuo remonttikin on valmis. Etenkin olohuoneen puolelle on ilmestynyt hyvin jo uutta pintaa, eikä mene enää kauan kun pääsee maalaamaan!

Kun kaikki seinät oli tasotettu, tuoksui olohuoneessa ja kirjastohuoneessa ihana tuore puu!

Seuraavaksi seinät peitettiin ilmansulkupaperilla

Jonka jälkeen asennettiin kipsilevyt

 Tämä vaihe oli mukava kun sotkua tuli sen verran vähän, että pikkumurukin pystyi leikkiä työmaalla.

Tämän taideteoksen julkaisuun en ole kysynyt lupaa, mutta toivon etteivät taitelijat pahastu! :D Tässä on siis meidän suloinen perhepotretti pikkumurun ja isimiehen silmin. 

Nyt seinät on siis lähes tulkoon levytetty valmiiksi olohuoneen puolelta, lukuunottamatta tuota seinää johon tulee parilasiovet terassille. (Terassi tehdään sitten joskus..)

Seuraavaksi olis vuorossa sitten seinien tasoitushommat ja reiän puhkaiseminen terassin oville. Lisäksi kirjastohuoneessa on vuorossa nämä samat vaiheet, mitkä esittelin äskettäin olohuoneen puolelta. 

Onneksi ilmat lämpenee niin voidaan viettää aikaa entistä enemmän pihalla! Jospa se pikkumurulle synttärilahjaksi tilattu potkupyöräkin saapuis huomenna niin päästäis vähän testailemaan..

<3 Krisu

3 kommenttia:

 1. Jee, hyvin etenee! :) Tuo on niin kiva, ku pääsee siitä sotkusimmasta työvaiheesta eteenpäin. Ps. Ei yhtää huono tuo taideteoskaan ;)

  VastaaPoista
 2. Jee, hyvin etenee! :) Tuo on niin kiva, ku pääsee siitä sotkusimmasta työvaiheesta eteenpäin. Ps. Ei yhtää huono tuo taideteoskaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu alkaa kohta näyttää taas kodilta tää meidän talo! :D Mäki tykkään tost meidän perhepotretist.. pitäs varmaa laittaa sit seinälle. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi, ne piristävät aina!