lauantai 17. joulukuuta 2016

Olohuoneen yksityiskohtia

Edellisessä postauksessa lupasinkin jo näyttää meidän remontin tuloksia yksityiskohtaisemmin, joten tässäpä niitä nyt sitten olis. Tällä kertaa annan kuvien puhua puolestaan ja jätän lörpöttelyn vähemmälle.


Sisustuksessa ollaan päästy jo hyvään alkuun, mutta vielä se on kesken. Teemme ostoksia mieluummin harkiten, joten pieni keskeneräisyys ei meitä haittaa. Verhot on kuitenkin jo tilattu ja niiden pitäisi saapua ennen joulua! Tässä kohtaa täytyy myöntää, että tämä verho-ostos oli elämäni ensimmäinen olohuoneeseen. Tähän asti (2 vuotta tässä talossa ja tätä ennen 1,5 vuotta kerrostalossa) ollaan pärjätty hyvin ilmankin kun en ole tiennyt minkälaiset haluan ja niimpä olen "säästänyt" rahaa unelmien verhoihin. Lisäksi voitte huomata katosta roikkuvan virityksen, joka ei kyllä ole vieläkään se meidän unelmien lamppu (onkohan sellasta tehtykään?), vaan väliaikainen tee-se-itse-lamppu.

Meille tuli Renovan mustat katkasijat ja valkoset pistorasiat. Ollaan kyllä tyytyväisiä!

Pattereista haluttiin vanhaan taloon sopivat, joten päädyimme Purmon jaeradiaattoreihin ja olemme tähänkin valintaan todella tyytyväisiä!

Tällä hetkellä meidän keittiö on niin pieni, että ruokapöytä on olohuoneessa. Ruokapöydän päällä roikkuu toinen lamppuviritys, design valaisin autotallista kun emme ole vielä saaneet sähköjä kaikkialle. Taustalla näkyy kirjastohuone, joka toistaseksi tekee leikkihuoneen virkaa ja pian muuntautuu meidän makuuhuoneeksi kun toinen puoli alakerrasta menee remonttiin. 
Täällä ollaan jo hyvin joulutunnelmissa, kuusi vain enää puuttuu. Niin ja muutama muukin asia, mutta suhteellisen hyvässä vauhdissa ainakin ollaan jo. Porkkanalaatikot on tullut jo tehtyä, savukinkku tilattua ja tänään viimeset lahjatkin tuli hankittua, tarviiko sitä muuta jouluna ollakaan? ;) Ens viikolla alkaakin kunnon tohina (ainakin pyrkimys) viimesten leipomusten ja joulusiivousten kanssa, mutta huomenna me nautitaan perheen kesken yhteisestä ajasta ja mennään hevostallille hevosii kattoon. Toivottavasti pikkumuru pääsis ratsastaan ku se on hänestä niin mahdottoman hauskaa eikä äiti tai isikään panis pahakseen jos vois kans hyppää satulaan! :)

Ihanaa joulun odotusta kaikille! <3

<3 Krisu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, ne piristävät aina!