lauantai 7. marraskuuta 2015

Meidän syksy kuvina

Syksy alkaa olla jo lopuillaan sillä mun mielest marraskuus aletaan lähestyä talvea, vaikka eipä se tääl meil päin ainakaan yhtään siltä näytä. On kyllä ollu aivan mahtavat syysilmat, ei oo pahemmin satanu ja aurinkoo on riittäny! Ajattelinkin nyt tällä kertaa laittaa kuvina meidän kuulumisia.


(Jostain syystä kuvien laatu heikkeni kun lähetin kuvat miehen puhelimesta mulle..) Nyt kun taas aikataulut on hellittäny, on ehtinyt lenkkeileenkin ja nauttimaan syysilmoista! Meillä asustelee erityisen sosiaalinen kissa. Se lähtee aina meidän kans lenkille, pyytämättä! Mutta eipä se lähe omille teilleen vaan seuraa koko ajan mukana. Piti se kerran sitten ottaa rattaiden kyytiin kun ei uskaltanu antaa sen maantiellä itekseen kävellä. Siinä ne meidän lapset! ;)

Hiekkaleikkejä kivikasalla. Jospa sitä saatais tässä lähivuosien aikana tehtyä ihan oikeen hiekkalaatikonkin. Oishan se pikkumurun sitten vähän mukavampi leikkiä!

Kahden euron pikkunen lasten harava oli tän syksyn paras ostos! Saipa ite haravoida eikä ollu sellanen pieni ihminen koko ajan kinuumassa äitin haravaa itselleen. Ja kaiken lisäksi sain samalla ahkeran apulaisen haravointi puuhiin.


(Kuvan reunassa ei suinkaan ole mikään korkeasaaresta karanneen apinan varjo, vaan minun oma varjo vaikka kuinka yritin ottaa kuvan niin, että varjoa ei tule. Olkoon se kuitenkin siinä, sillä olen hyvin laiska muokkaamaan kuvia!) 

Kesällä kävin ostamassa pikkumurulle pyörän istuimen ja kypärän, joten nyt kelpaa polkea pitkin kyliä! Syksyn raikkaassakin ilmassa saa itelle kyllä hien pintaan kun polkee ylämäkeen tommonen 10 kilon jytky lisäpainona. ;)

Pikkumurun ensimmäinen päiväkotiaskartelu ja oikeastaan ensimmäinen askartelu ikinä. Suloinen omppu! <3Näin tavallista arkea ja syksyä me ollaan vietetty, mutta ei kyllä ole valittamista! :)

<3 Krisu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, ne piristävät aina!