torstai 30. heinäkuuta 2015

Asuntomessuilla Vantaalla

Vihdoinkin minäkin pääsin käymään asuntomessuilla! Viime vuonna mieheni sai ilmaisliput, mutta silloin me emme mitenkään ehtineet messuille. Tänä vuonna sitten järjestyi sekä reissu että ihana lastenhoitaja pojalle, joten eikun menoksi!

Vaikka taloissa oli paljon kauniita yksityiskohtia, täytyy kyllä sanoa, että ensikertalaisena odotukset talojen suhteen olivat korkealla ja valitettavasti varteen otettavien ideoiden suhteen jouduin pettymään. Useimmat talot olivat joko ahtaita tai omituisia pohjaratkaisuiltaan tai liian erikoisia. Kuitenkin esimerkiksi keittiöt olivat pääasiassa hyvin tavallisia. Toki joukosta löytyi muutamia kivoja varteenotettavia yksityiskohtia, mutta olisin odottanut niitä löytyvän enemmänkin! Mutta eipä sitä vain voi aina kaikkia miellyttää yhtä paljon ja pääasiahan on, että itse reissu oli mukava ja ruoka oli hyvää! ;) Se minua jäi vähän harmittamaan, että emme käyneet muutamassa messukohteessa, joista jälkikäteen katsoin kuvia ja jotka näyttivät kivoilta. No, eipä siellä kuitenkaan olisi ehtinyt kaikkia kiertää, joku jää aina pois.

Kunhan selviämme ja toivumme tällä hetkellä olevasta remonttiurakasta, aloitamme keittiöremontin, jonka vuoksi katselimme messukeittiöitä enemmänkin sillä silmällä, jos löytyisi ideoita. Kuten jo sanoin, niin keittiö ratkaisut olivat suhteellisen tavallisia. Me olemme ajatelleet, että haluamme meidän keittiöön sitten jotain erikoisia yksityiskohtia, mutta niihin emme saaneet messuilta ideoita. Taidamme haluta siis jotain, jota ei ole edes keksitty! ;)

Messuilla ei tullut pahemmin kuvattua, mutta alla on muutama minun mielestäni jollain lailla kiva tai mielenkiintoinen yksityiskohta. (Kuvaamista rajoitti se, että alue missä messuväki sai liikkua taloissa oli tarkkaan rajattu, joten meidän huonolla kameralla ei voinut alkaa tsuumaileen).

Tämän talon keittiön seinässä oli pientä kivaa jujua. Vaikka en itselleni välttämättä haluaisi keittiöön mustaa seinää, tämä oli mielestäni kivan näköinen.

Tämän keittiön yläpuolella näkyy mielenkiintoinen yksityiskohta. Kuinka moni haluaisi makuuhuoneesta aukeavan pienen parvekkeen keittiöön? ;)

Tässä on makuuhuone, josta pääsee edellisen kuvan parvekkeelle. Kuvan tyyppiset parilasiovet tulevat meidän kirjastohuoneesta olohuoneeseen.

Tämän talon lastenhuoneen seinä on mielestäni ihana, mutta itse kyllästyisin siihen varmasti ihan liian nopeasti.

Karttojen ystävänä täytyy sanoa, että tämä kartta vei sydämeni. Tuommoisen minäkin haluan meille! Hinnasta ei kylläkään ole mitään tietoa.. ;)


Näissä kahdessa huoneessa ihastuin noihin säkkipalloihin, hieman epäolennaiseen siis, mutta voisin ostaa niitä jokaista väriä meille. ;)

<3 Krisu

2 kommenttia:

  1. Voi, mää haaveilin tuonne pääsemisestä, mut haaveeksi jäi tänä vuonna. Kivoja kuvia oon kuitenki asuntomessuilta katellu :) Olis voinu jtn edes pieniä ideoita saada omaanki kotiin. Jospa se teidänki idea keittiötä ajatellen syttyis jossain vaiheessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei, ens vuonna on kuulema Seinäjoella joten sinne sit vaan! Nehän on teitä jo paljon lähempänä. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, ne piristävät aina!