sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Pikkumurun kesän lempiasut

Tällä hetkellä näyttää, että kesän lämpimät päivät oli ja meni, mutta olihan noille kesävaatteillekin kuitenkin vähän käyttöä! Tai no, sen viikon verran.. onneksi ei tullut ostettua kun parit shortsit ja pari t-paitaa. Reilu 1-vuotias kun kasvaa sen verran nopeesti, että ens kesänä ei taida olla enää tän kesäset vaatteet sopivia. Aikaisemmin olen kirjoittanut, että haluan satsata laatuun, mutta myös se on minulle tärkeää, että jos satsaan laatuun, niin niitä vaatteita voisi silloin myös käyttää pitkään ja ahkerasti ja mahdollisesti myydä vielä eteenpäin. Tällöin hinta maksaa niin sanotusti itsensä takaisin. Kesävaatteiden tai paremminkin shortsien käyttöaika tämmöisenä kesänä ja tämän ikäisellä on niin lyhyt joten tästä syystä pojan kesävaatevarasto jäi pieneksi.

Seuraavassa kuitenkin kuvia parista asukokonaisuudesta, jotka ovat meidän tämän kesän ehdottomat lempparit! Tai pitäisi kyllä varmaankin sanoa, että äidin ehdottomat lempparit.. Tolla meidän miesväellä kun ei asiaan ole pahemmin ollut mielipiteitä. ;) Nyt täytyykin nauttia kun pikkumurulla tosiaan ei vielä ole mielipidettä vaatteisiin.. kauhulla odotan sitä päivää kun hän päättää haluta sen kaikista kamalimman kuvapaidan kaupasta, eikä suostu pukemaan mitään muuta päällensä. huh huh! ;)

Äiti, mitä nuo verhot tuolla maassa tekee?


Shortsit: Gugguu, toppi: Mini Rodini
(Kumpikin ihania ale löytöjä ja shortsit menee varmasti ensi kesänäkin!)Kummitädin Kanadasta tuomat converset! Ei taida samanlaisia tulla heti vastaan. ;)


Mitäs tykkäsitte? Mitkä on teidän kesän lempparit vaatteet?

Nautinnollista sunnuntaita kaikille! <3 Me taidetaan lähteä tänään ulos syömään! Laiska kokkiko täällä? (Tällä kertaa se oli kyllä miehen ehdotus, mutta sopii minulle paremmin kuin hyvin.. ;))

<3 Krisu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, ne piristävät aina!