lauantai 4. heinäkuuta 2015

Tilat vain pienenee

Täällä me nyt elellään remontin keskellä ja nautitaan auringonpaisteesta sekä lomasta (tai no lyhyen loman lopusta, koska maanantaina se arki taas alkaa)! Näin kesällä en kyllä kyllästy tuohon aurinkoon sitten millään enkä kylläkään myös nenäliinojen tai oikeastaan (pääasiassa) vessapaperin tuhlaamiseen.. Niin, olen siis allerginen  lähes kaikelle mitä vain ulkona liikkuu! ;) Mun nenäliina varastot ovatkin perhe- ja ystäväpiirissä jo kulunut vitsi.. niitä nyt sattuu löytymään jokaisesta laukusta, takin- ja housujen taskuista sekä hätätapauksessa jopa hihasta tai milloin mistäkin. ;) Lisäksi niistän lähes jokaisessa siskojeni ottamassa kuvassa. Hmm.. sanottaisko siis niin, että niistäminen ja aivasteleminen on vähän kuin elämäntapani, ei aina niin positiivinen, mutta kaikkeen tottuu jossain määrin!

Palatakseni asiaan, meillä on siis olohuoneen- ja kirjastohuoneen remontti alkanut. Lattiat on nyt purettu ja hieman remontti laajeni, mutta ei onneksi mittavasti. Pohjatöihin menee kuitenkin suunniteltua enemmän aikaa, joten ihan vielä en pääse esittelemään meidän uutta vaaleanharmaata lautalattiaa..


Kirjastohuoneesta kuvattu olohuoneeseen päin

Olohuone

Me asustellaan nyt tämmösessä suhteellisen isossa yksiössä. Meiltä löytyy keittiö, makuuhuone, eteinen ja vessa (+yläkerta, mutta sitä ei lasketa kun siellä ei voi vielä asua). Ainut vaan, että aika harva varmaankin tunkee yksiönsä näin täyteen tavaraa.. Vähän meinaa tila välillä käydä ahtaaksi, mutta hyvin sopu sijaa antaa. Mies on minut tietäen hyvin teipannut olohuoneeseen ja kirjastohuoneeseen menevät oviaukot umpeen. Ei onneksi pöly pääse muihin tiloihin eikä tarvi aivastella ja niistää "normaalia" enempää. ;)

Sieltä sitä pauketta kuuluu yömyöhään asti. Miten sitä jaksaa odottaa tätä keittiönkin remonttia.. Ei makeaa mahan täydeltä!

Tästä tämä kauan odotettu remontti nyt todellakin lähtee!

<3 Krisu

6 kommenttia:

 1. Mahatava homma! Kyllä se on sitte nautinnollista kun homma on valmis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me sitten nautitaankin uudistuneesta ilmeestä ja uusista tuoksuista! <3

   Poista
 2. Huh, voin kuvitella et on tiiviit tunnelmat siellä teidän "yksiössä" :D Mut huippu, ku siellä on nyt remppa startannu kunnolla. Ihana seurata teidän projektia.❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä täällä yks jos toinenkin alkaa kaipaamaan vähä väljemmille vesille.. etenkin näin sadepäivinä! ;) mutta sitpä sitä uudistunutta puolta osaa arvostaa entistä enemmän!

   Poista
 3. Apua jännää!!!! :D oliko ne lankut ok? T. Santtuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki oli suhteellisen ok mut koska ollaan nyt purettu niin uusitaan kaikki ja laitetaan kunnolla kuntoon niin ei tarvi viiden vuoden pääst olla uudestaan remppaamas. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, ne piristävät aina!