sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Betonin kuivumista odotellessa

Tällä kertaa ajatuksena oli tehdä enemmän valokuvapostaus, mutta katsotaan miten onnistun siinä, koska aina sitä tekstiä tahtoo vain tulla ja tulla..

Täällä on taas remontti edistynyt hitaan varmasti, mutta siihen on tyytyminen. Molemmat kun ollaan töissä niin eipä sitä voi olettaakaan, että kaikki valmistuu hetkessä! Tuossa erehdyin katselemaan kuvia olohuoneesta ennen remonttia niin kyllä se ruskea parkettilattia alkokin näyttää jo ihan kivalta.. sillon meillä oli sentään lattia ja tilaa liikkua! ;) Tästä näet miltä meillä aikaisemmin näytti: klik ja klik ja klik.

Kirjastohuoneessa remontti vähän laajeni ja pitkän pohdinnan jälkeen mies piikkas betonilattian auki. Sitten hän kaivoi sieltä hiekkaa ties kuinka monta kymmentä senttiä pois. Tiistaina sinne valettiin uusi betoni ja tällä hetkellä odotellaan sen kuivumista. Kuivumista odotellessa tunkataan seiniä suoraksi.

Vanha betoni on poissa ja hiekat on kannettu pihalle

Ihan vielä ei ole tästä pienestä ihmettelijästä kaveriksi

Neljä ämpäriä ja kaksi kantajaa ahkeroi, että saatiin 10cm soraa lattian peitoksi

Reunoilla oleva sora ei ole kanankakkaa vaikka se uhkaavasti siltä näyttääkin! ;)

Soran päälle tuli 10cm styroksia ja styroksin päälle sitten rautakehikot (ei näy kuvassa ;))

Ja tässä näkyy sitten uusi betoni, joka on jo siis niin kuivaa, että siinä voi työskennellä, mutta ei vielä tarpeeksi kuivaa, että sen päälle voisi alkaa tekemään lattiaa

Seinillä näkyy historian havinaa. Yhteensä huoneessa oli neljä kerrosta tapettia, joista alin ja vanhin aloitti talon tarinan vuonna 1947

Toivottavasti teistäkin on mukava seurata remontin edistymistä! Itselleni tämä on vähän kuin päiväkirja, josta voi sitten myöhemmin ihmetellä, että tältäkö se silloin näytti.

Mukavaa sunnuntaita! :)

<3 Krisu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, ne piristävät aina!