keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Jääkiekkoa, ensiaskelia ja kana-caesar salaattia

Jääkiekon MM- kisat ovat jälleen käynnissä, eikä ne tämmöiseltä jääkiekko hullulta jää huomiotta. Melkeen tippa tuli linssiin kun eilisen vaiherikkaan ja tunnepitoisen pelin jälkeen soi Maamme -laulu. Lapsena seurasin ahkerasti SM-liigan pelejä, enää siihen ei ole aikaa eikä oikeastaan kiinnostustakaan. Ihan pikkutyttönä kuitenkin kannatin Kärppiä, jossa Pekka Rinne (näissäkin MM-kisoissa pelaava maalivahti) silloin pelasi. Oi niitä aikoja kun pikkutytön mielellä haaveilin, että Rinne edes kerran eksyisi meidän pihaan. Tai kun tein Rinteen kuvasta pinssin, koska hän oli niin ihana ja kannoin pinssiä mukana kaikkialla. Nostaahan tämmöset muistelmat vähintäänkin hymyn huulelle.. ;)

Näin jääkiekon ohessa meillä on iloittu siitä, että se kaikista pieninkin meistä on oppinut kävelemään! Pikkumuru aloitti viikko sitten maanantaina hoidossa, jossa hän oli isommista mallia ottaen alkanut lähes heti ottamaan ensiaskelia ja siitä se nopeasti lähti. Kotona kuitenkin taidosta viitteitä saatiin vasta viime viikon lopulla.. eihän sitä kaikkea tohdi heti kotona kertoa, mitä hoidossa on opittu! ;) Oi miten suloista on seurata pientä töpöttelyä ja pehmeitä kellahduksia. Saa itsekin vaihtaa vähän isomman vaihteen päälle pikkumurun seurassa. Ilmeisesti se ei kuitenkaan vielä kovin hyvin ole onnistunut, koska olen lähes joka kerta ollut armottomasti myöhässä pikkumurun tempuista. Onneksi tässäkin asiassa kehittyy sekä poika että äiti! ;)


Tänään ehdittiin tekemään oikein ruokaakin kun ei tullut peliä.. ;) Kaupassa aloin yhtäkkiä vesi kielellä haaveileen kana-caesar salaatista, joten ei se auttanut kun ostaa ainekset ja tekasta semmonen. Salaatti on täyttävä ja nopea vaihtoehto, joka sopii etenkin meille tähän elämäntilanteeseen. Yleensä kun kello on jo yli 6 kun olen takaisin kotona vaikka lähden töihin jo puol 7-puol 8 aikaan. Työharjoitteluni ehdoton miinus onkin se työmatka ja pääkaupunkiseudun liikenneruuhkat, mutta kun kaikkea ei aina voi valita.. No, joka tapauksessa itse tehty kana-caesar salaatti oli oikein maistuvaa, suosittelen! Salaatti siis sisälsi vuonankaalta, rucolaa, punamangoldia, punajuuren lehtiä, pinaattia, grana padano juustolastuja, kanafileitä ja felix caesar -kastiketta. Ensi kerralla vaihtaisin caesar -kastikkeen, johonkin toisen merkkiseen. Minun ja mieheni mielestä felix caesar -kastike oli liian väkevää, eikä antanut oikeutta muille raaka-aineille.

Nauttikaahan jännittävästä jääkiekosta ja ruuanlaitosta (tai ainakin syömisestä niin kuin minä teen! ;))

<3 Krisu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, ne piristävät aina!