lauantai 16. toukokuuta 2015

Pieniä yksityiskohtia

Tänään ja eilen ollaan saatu iloita keväisen aurinkoisista päivistä! Monien harmaiden ja sateisten päivien jälkeen aurinkoiset ilmat on tuntunu aivan luxukselta. Luontokin on herännyt ja puhjennut kukkaan aivan toisella tavalla. Mikäs onkaan sen ihanempaa kuin juuri leikatun ruohon tuoksu ja lintujen laulu auringon painuessa unten maille? Nii`in, tässä minä istun, kuuntelen kuovin laulua ja annan sanojen soljua. Se on kevään paras aika taas käsillä ja siitä minä nautin!

Kesän lähestyessä mulle on taas alkanu sisustusintokin palailla. Nyt pitäs vaan päästä vähä shoppailee esimerkiksi kehyksiä, jotta saisin kehitteillä olevan taulukollaasin seinälle. Tällä hetkellä seinällä on mieheni lapsena kerhossa kipsiin (tms.) painama käden kuva, joka on näyttämässä kollaasin paikkaa. Käden kuva on vain niin pieni, että ovatpa meillä käyneet vieraat saattaneet hieman ihmetellä keskellä suurta seinää olevaa pientä käden kuvaa, mutta ehkäpä he jo ens kerralla näkevät valmiin kollaasin meillä käydessään. (Tai sitten eivät.. ;))

Taulukollaasista on luvassa oma juttunsa kunhan saan sen valmiiksi, mutta nyt laittelen kuvia pienistä yksityiskohdista sekä ulkoa että sisältä. Toivottavasti tunnelma välittyy teillekin sinne ruudun toiselle puolen!


Kauniisti kukkii kukat vaikka puutarhuri ei olekaan tehnyt niille mitään. ;) Jos joku tietää mitä kukkia nämä on, saa vinkata.


Toin Saksasta tuliaisena vanhoja kirjoja. Auki oleva kirja on peräisin 1800- ja 1900- lukujen vaihteesta, joten kieli ja tekstin ulkomuoto on sen mukaista. Tätä kirjaa tuskin tulee koskaan luettua, koska se on sen verran vaikeaselkoista mun saksankielelle, mutta hieno lisä tämä on meidän kirjahyllyyn.Karttapallo kuuluu ehdottomasti mun sisustukseen, minä nimittäin rakastan karttoja! Reilu vuosi sitten sain tämän pallon synttärilahjaksi mieheltäni. En halunnut perinteistä sini-vihreetä palloa, koska se ei olisi ollut sisustuksellisesti meille sopiva. Tämä musta-hopea pallo löytyi Saaga sisustuskaupasta Raision Myllystä.
Näissä kahdessa viimeisimässä kuvassa esiintyvät lelut ovat mielestäni ihania myös sisustuksen kannalta. Ne ovat kestäviä, joten niillä saa leikkiä, mutta silloin kun niillä ei leikitä, haluan pitää ne ehdottomasti esillä. Etenkin sitten kun pikkumuru saa oman huoneen, nämä kaksi lelua löytävät sieltä kunniapaikat. ;)

Ihanaa viikonloppua!

<3 Krisu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, ne piristävät aina!