maanantai 16. toukokuuta 2016

Mitä remontille kuuluu?

Edellisestä käynnistä täällä blogin puolella on vierähtänyt jo tovi jos toinenkin. Aikaa ja motivaatiota kirjoittaa ei pahemmin ole ollut, joten olen suosiolla jättänyt kirjoittamatta. Nyt on kuitenkin "pakko" päästä kertomaan teille kuulumisia, sillä remontti on edennyt ja näkyviä tuloksia on saatu aikaan. Lisäksi eilen juhlimme pikkumurun 2-vuotis synttäreitä remontin keskellä, joista on tulossa ihan oma postauksensa.

Edellisessä remontti postauksessa mainittiin, että seuraavaksi vuorossa on reiän puhkaseminen seinään terassin oville. Postaukseen pääset tästä. Nyt meillä sitten onkin terassin ovet paikallaan (terassi tehdään joskus myöhemmin). Edellisestä postauksesta näkeekin hyvin kuinka pimeä meidän olohuone on ollut ennen kuin lasipariovet asennettiin.

Ulkoapäin kuvattuna kun terassin oviaukkoa aloteltiin

Tässä ne meidän ovet sitten on. Ja tyytyväisiä ollaan!

Olohuone kuvattuna sisältäpäin. Tästä kuvasta näkyy myös valkoiseksi maalattu katto ja seinien tasoitusta.

Kuva kirjastohuoneesta. Miehen veli kävi ylitasottaa kaikki seinät olohuoneessa ja kirjastohuoneessa, joten huoneet alkavat näyttää jo hyvin valoisilta.

Tästä kuvasta paljastuukin jo vähän, miltä näytti pikkumurun synttäreillä.

Seuraavia työvaiheita on ainakin seinillä olevien tasotteiden hiominen ja sitten vihdoinkin itse seinien maalaaminen. Lisäksi ikkunoiden pielet maalataan ja kirjastohuoneen katto tehdään valmiiksi. 

Täällä ollaan kuitenkin aivan innoissaan jo näistä näkyvistä tuloksista, sillä taas alkaa näyttää siltä, että kyllä tämä tästä valmistuu! Kohta vuoden projekti on paketissa ja vähän aikaa nautitaan siitä, kunnes käydään seuraavien projektien kimppuun.

Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

<3 Krisu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, ne piristävät aina!