keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Seinien kimpussa

Lupailin tässä lähiaikoina lyhyttä päivitystä remontin edistymisestä, joten täältä pesee! Lattiatasosta ollaan siis siirrytty seinien kimppuun ja siitä olis tarkotus edetä yhä korkeemmalle eli kattoon. Seiniä suoristetaan tällä hetkellä, joka on aikaa vievää, mutta lopulta aika näkymätöntä työtä. Tästä vaiheesta ei ole teille lukijoille kauheasti kerrottavaa, mutta pääsette nyt kuvien muodossa kurkkaamaan mitä täällä touhutaan.


Muistakaa asianmukaiset suojavarusteet kuten kuvan työmiehellä! ;)

Ollaan me saatu arvokasta apuakin tämän remontin tekemiseen. Yksi lauantai meitä oli auttamassa miehen veli ja minun veli, jotka saivat puretuksi seinistä ja katoista kaiken tarpeettoman. Lisäksi ihania auttajia on ollut monia muitakin!


Ps. Nyt sen vasta huomaa konkreettisesti, kun jäin kotiäidiksi, mitä elämä on remontin keskellä. Tahtoo välillä seinät kaatua päälle, mutta onneks on auto käytössä, joten seiniä on helppo paeta vaikka kirppiksille! ;)

<3 Krisu

4 kommenttia:

 1. Siellähän on edistytty! Huippua! Voi että, ihana kun saatte välillä apua remonttiin. Sitä kyllä osaa arvostaa ja kummasti nopeuttaa hommia :) Hih, joo rempan keskeltä on kyl ihana varmasti hurauttaa välillä pois. Onneks se on mahdollista. Ei muuta ku hyviä hermoja hommaan :D
  -Olga

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niitä hermoja tarvitaan! :D Kyllä sitä kummasti hommat aina edistyy vauhdikkaammin kun tulee joku auttaa.. lisää motivaatiota!

   Poista
 2. Eikä mäki haluun tulla remppaamaan sinne!! Viimeistään sit vaikka jotain maalausta, sitä osaan ehkä tehä xD pidetää oikee kunno talkoot! -santtuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että tää osa remontist on jo valmista kun palaat takas suomen maalle! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi, ne piristävät aina!