perjantai 4. joulukuuta 2015

Joulutunnelmaa remontin keskellä

Aluksi ajattelin että huvittaako tuota ollenkaa laittaa joulua tänne remontin keskelle, etenkin kun ollaan joulu pois täältä. Oon mä kuitenkin niin jouluihminen ja tykkään perinteistä, että ei sitä ois päässy ollenkaa jouluisiin tunnelmiin, jos koti ei ois ollenkaan näyttäny joululta. Nyt on ihana odotella sitä itse joulua kun voi fiilistellä kynttilöiden valossa, kuunella joululauluja ja taitaa täällä hiukan tuo meidän joulukuusikin tuoksua, ainakin kun oikein läheltä nuuskasee.


Tässäpä tämä meidän joulukuusi.. ei ole koolla pilattu, mutta tänä jouluna meille kun ei mahdu sisälle isompaa niin tämä on oikein sopiva ja tän voi hyvillä mielin tuoda jo näin aikasin! :)

Tämä joulukuusen koriste on tähän kuuseen vähän liian iso. Tein pallon pikkujouluissa.. styrokspalloon tökin valkosta huopaa ja sitten vaan naru kiinni pienillä nastoilla. Helppoa ja hauskaa vaikka lastenkin kans plus että näistä tulee oikeesti nättejä! Pitäskin ostaa tuota huopaa ja noita palloja itelleki..

Tässä kuvassa olevan origamin taittelin samaisissa pikkujouluissa. Minusta tosi hauska idea askarrella pikkujouluissa kuusenkoristeita! Tää oli mun ensimmäinen origami ja voin todeta, että pari kertaa piti kysyä origamien harrastajalta apua. Ei siis ihan yksinkertaista, mutta hyvää aivojumppaa ja sen verran hauskaa, että olen ajatellut kotonakin tehdä.. (kunhan vain sais aikaseks hankkia tarvikkeet ;))

Meidän "joulupiparit". Itse en pahemmin välitä pipareista, joten tein mieluummin suklaahippukeksejä. (Piparitaikina on kyllä hyvää, joten saatetaan me pikkumurun kans vähän pipareitakin leipasta perinteen vuoksi!) Nämä keksit ne vaan on suoraan mun näkökentässä aina kun teen nälissäni ruokaa ja käännyn vähän vasemmalle.. Saa nähdä kuinka kauan purkki on täys. ;)

Niin, miten se "paha päivä sit milloinkin määritellään.."

Ja tietenkin klementiinit ja suomalaiset kirpeät omenat kuuluvat jouluun! Ne on niin hyviä, etenkin jouluaattona kun on tullut syötyä vähän liian monta suklaata.

Lopuksi vielä kuva kokonaisuudesta. Mä kyllä tykkään todella paljon tästä meidän puuhellasta. Se tulee jäämään tähän vaikka muuten koko keittiö menisikin uusiksi! Tällä hetkellä se on keittiössä ainut paikka, minne on mahtunut laittamaan jotain jouluista.. Eikä pikkumurukaan pääse kiipeemään sinne ihan hetkessä.

Tässä kynttilöiden valossa luulisi nauttivan ihan tavallisista joulukuun illoista, kunnes taas vasaran pauke kantautuu korviin ja palaa todellisuuteen. Tässä me nyt eletään pienissä neliöissä ja joka nurkka täynnä tavaraa. No, onneks sitä välillä voi silti vain nauttia! :)

<3 Krisu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, ne piristävät aina!