torstai 12. marraskuuta 2015

Lattiarunkoja tekemässä

Nyt on minun oma pieni hetki aikaa istua rauhassa ja päivitellä tänne remppakuulumisia. Me käytiin tänään taas muskarissa ja se vie meidän pienen pojan energiat sen verran tehokkaasti, että nyt nukuttaa.

Remontti on edennyt siihen vaiheeseen, että aletaan saavuttaa se taso, mistä alunperin lähettiinkin. Eli lattiarunko alkaa olemaan kohta valmis ja kun sinne on tullut kaikki tarpeelliset sähköjohdot, selluvillat yms. niin päästään tekemään itse lattiaa. Onhan se aika mahtavaa, että tämän vuoden puolella päästään tuolla olohuoneen ja kirjastohuoneenkin puolella kävelemään ihan samassa tasossa kuin täällä muuallakin. Muutoin esimerkiksi seinän ja katon maalaus- ja korjaustyöt saattavat venähtää ensi vuoden puolelle.. Olin kyllä kuvitellut, että jouluksi tämä remppa on valmis, mutta nyt olen henkisesti valmistautunut siihen, että viimeistään kyllä ens vuoden alkupuolella. Minun syntymäpäivä helmikuun alussa vois olla hyvä deadline, muuta lahjaa en tarvis!


Kylläpä se näistä kuvista jotenkin paistaa, mikä ero on kun kirjastohuoneeseen (ylempi kuva) valettiin uusi betoni. No, mutta ennen lattiarunkojen tekoa piti ensin siivota koko tila tarkasti. Pikkumurukin keräsi ahkerasti nauloja setänsä kanssa.


Apua, nyt en muista oliko näillä lankuil joku erityinen nimike, mutta ne on kuitenkin kiinnitetty betoniin ja itse lattiarunko kiinnitettiin näihin. 


Kummankin huoneen betonin peitoksi kannettiin 5cm paksusti tämmöstä kevyttä, pallomaista soraa.. (en muista valitettavasti sitä oikeaa nimikettä).


Soran peitoksi taas tuli tämmöinen ohut, valkoinen harso.Ja tässä tämän hetkinen työvaihe, joka alkaa olla jo aika hyvällä mallilla. Kuvissa on siis itse lattiarungot, jotka on kiinnitetty betonissa kiinni oleviin lankkuihin.

Palataan taas remonttiin kun lisää edistystä on tapahtunut! :)

<3 Krisu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, ne piristävät aina!