maanantai 15. kesäkuuta 2015

Muutos makuuhuoneesta kirjastohuoneeksi alkaa

Vihdoinkin loman aika alkaa olee käsillä, joka tarkoittaa samalla yhtä odotettua asiaa eli remonttia! Tällä viikolla on tarkoitus tyhjentää olohuoneen vieressä oleva makuuhuone ja ensi viikolla purkaa sieltä lattia, jotta se saisi rauhassa tuulettua kun olemme vähän aikaa pois kotoa. Heinäkuun alusta sitten tehokkaasti remontoimme makuuhuoneesta kirjastohuoneen ja olohuoneesta entistä viihtysämmän olohuoneen! ;)


Nyt ajattelin kuitenkin esitellä kirjastohuoneeksi muuntautuvaa makuuhuonetta hieman, sillä se on kokenut jo pienen muutoksen. Jokunen aika sitten mies ja minun veli repivät muovimatot makuuhuoneen lattiasta ja alta paljastu nätti lautalattia. Valitettavasti kuitenkaan alkuperäistä lautalattiaa ei voida säilyttää, koska se täytyy repiä pois, jotta lattian alunen saadaan kuntoon. Laitamme sitten uuden lautalattian sekä olohuoneeseen että tulevaan kirjastohuoneeseen ja se maalataan vaaleanharmaaksi. Vaalenharmaa lautalattia onkin ollut minun unelmani jo pitkään ja kohta se on minun omassa kodissani! :)

Ensiksi on kuva siitä minkä näköinen makuuhuone oli kun me muutettiin. Ja sen jälkeen kuva kun muovimatot on revitty pois. (Pahoitteluni kuvien laadusta!)Olohuone sekä kirjastohuone kokevat ison muutoksen vaalempaan päin. Aikaisemmin jo mainitsin, että lattiasta tulee vaaleanharmaa, mutta myös seinät ja katto maalataan valkoisiksi. Parhaillaan etsin meille talon tyyliin sopivia parilasiovia kirjastohuoneen oviksi, koska haluan että olohuoneesta on näkymä sinne, mutta tarvittaessa huoneesta saa rauhallisen lukupaikan eikä se silti ole kokonaan suljettujen ovien takana. :)

Viikonlopun aikana kävimme shoppailemassa pikaisesti Jumbossa ja Itiksessä ja ai että kun minun teki mieli ostella jos minkälaista sisustustavaraa! Oikein sormet syyhyää päästä sisustamaan remontoituja huoneita! <3 Jo monenlaista mielikuvaa löytyy päästä siitä, mitä kaikkea tänne tulee, mutta saa nähdä mikä on sitten todellisuus. ;)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

<3 Krisu

3 kommenttia:

  1. Oi, mahtavaa! Tsemppiä ja pikää pinnaa tulevaan remonttiaikaan. Lopputulos on varmasti ihana :)

    VastaaPoista
  2. Oi, mahtavaa! Tsemppiä ja pikää pinnaa tulevaan remonttiaikaan. Lopputulos on varmasti ihana :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne piristävät aina!