sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Kevättä rinnassa

Tämän viikon ajan täällä meillä Etelä-Suomessa on ollut aivan ihanan keväisiä ja aurinkoisia päiviä! (Tein tietenkin sen virheen kuin pikkulapsi, että heti kun aurinko pilkisti ja mittari näytti päälle kymmenen astetta lämmintä, vaihdoin lenkille lähtiessä tuulitakkiin ja nyt voin vähemmän iloisesti kertoa olevani flunssassa). Onneksi flunssakaan ei saa minulta kevätmieltä pois, minä nimittäin satun rakastamaan kevättä! <3

Kevät on kyllä tullut rytinällä tänne meidän kotiinkin.. Sain ilmeisesti siitä auringosta sellaista energiaa, että tässä talossa alkoi kevätsiivoukset. (Myönnän, että siskon avulla oli ehkä pientä vaikutusta. ;)) Kuten jo aikaisemmassa blogitekstissäni mainitsin, että tästä talosta ei remppaaminen hetkeen lopu, niin ei lopu myöskään siivoominen! Se onkin sitten vähän huonompi juttu, kun minun siivousintoni on ehkä hieman liian kausittaista ja mielentilasta riippuvaista..

Tänään iski innostus laittaa jotain keväistä sisustusta ja eikun pajunoksia hakemaan! (saa nähdä kuinka kauan ne tossa pysyy, koska olen allerginen, mutta täytyyhä sitä nyt vähä kevätmieltä olla.. ;))Ihanat vanhat pullot löyty talon aarreaitasta! 

Aurinkoista alkukevättä! :)

<3 Krisu

2 kommenttia:

  1. Upee blogi! Ihanan pääsiäismäinen sisustus teillä :) . Alan ehdottomasti seuraajaks!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne piristävät aina!