lauantai 28. maaliskuuta 2015

Keittiössä tapahtuu

Tänään meidän keittiössä tuoksui vastaleivottu piirakka.. innostuin leipomaan kinder -piirakkaa, joka on mielestäni ihanan mehevää ja suklaista. Kinder -munat ovat mun ja varmasti monen muunkin mielestä parhaita suklaamunia mitä löytyy. Näin pääsiäisen alla niitä tulee syötyä jokunen, mutta muuten ei. Siksi ne varmaan maistuuki niin hyviltä. Kinder -piirakka on siis piirakan muotoon leivottu kinder -muna. Nam!Siinä keittiössä touhutessa huomasin, että taas mun tulppaanit kuihtuu vaikka luulin tehneeni kaiken oikein. Kyllä minä oon aina tienny olevani aika surkea kukkien hoidossa, mutta että näin surkea.. sitä en ois arvannu! ;) Tämä meidän koti oli kuin puutarha kun me muutettiin tänne, mutta eipä ole enää. Nyt loputkin kukat vetelee viimeisiä henkosia. No, onneksi kukat aina hetken ilostuttaa minua ja meidän kotia! :)Täällä meillä ei olla vielä kunnolla päästy remontin makuun, mutta pieniä suupaloja ollaan jo saatu. ;) Jokin aika sitten mies innostui maalaamaan muutamat ikkunanpielet sisäpuolelta. Kunhan lämpenee niin päästään maalailee välistä ja ulkoakin. Tämmösillä säillä kun tällä viikolla on ollut (kylmää ja tuulista) ei viitsi kovin kauan pitää ikkunoita auki, että maali pääsis kuivumaan..

Alla on kuvat meidän keittiön ikkunasta ennen ja jälkeen. Täytyy kyllä sanoa, että uskomatonta miten paljon pelkkä pohjamaalin vetäminen ikkunanpieliin vaikuttaa.. Toki verho on vaihtunu myös enemmän oman tyyliseks ja pöytä on siisti toisessa kuvassa. Uskaltaudun nyt julkaisemaan tommosen kuvan missä pöytä on täynnä rojua, mutta luulen, että lähes kaikilla on joskus hieman epäsiistiä. Ajattelin olla rehellinen ja näyttää välillä sen nurjemmankin puolen, koska sehän sitä elämää on!
Aikamoinen muutos pienellä vaivalla, eikö?

Mukavaa viikonloppua! :)

<3 Krisu


4 kommenttia:

 1. Kindermunat ovat myös minun lemppareitani!
  Kinderpiirakka myös on suussasulavaa herrrrrrkkua

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavaa että olet innostunut kindereistä ❤

  VastaaPoista
 3. Ai, että tuli oikein vesi kielelle kun katsoi tuota piirakkaa, näyttää kyllä todella hyvältä :) Kivan näköinen muuten tuo Marimekon verho keittiössä! Jään innolla seuraamaan remontin edistymistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa seuraamaan! Mä tykkään kyllä kans niin paljo tosta verhosta! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, ne piristävät aina!